Første BålDome er bygget - fremtidige produktioner bliver af PROTOTYPE 2

 

Ajuna Møller har bygget og udviklet, Ole Stubbe, adm. direktør for bla. XL-byg Give, har finansieret og XL-byg har stillet hal til rådighed. Denne første BålDome er derefter købt af Jonnes.dk

 

 

 

Jønnes Dinner bruger denne første BålDome til mange forskellige arrangementer - alt fra bryllupper og receptioner til meditation og teambuilding kurser - hvor der bespises op til 60 personer i denne Båldome på 63 kvm og 9 meter i diameter.

 

"Efter at have set en model af Bål Domen i størrelse 1:20 og set at man kunne have et åbent ildsted i midten - var jeg betaget. Og da det også viste sig at BålDomen kunne skilles ad i sektioner og flyttes på cirka 2 timer, følte jeg, at sådan én måtte jeg anskaffe mig. Det ville passe perfekt ind i mine muligheder for at udvide mit cateringfirma til at kunne flytte rundt og tilbyde gourmet mad i en smuk kuppelformet bygning. BålDomen skaber et rum med en hel speciel tidløs oplevelse, som jeg ikke har oplevet nogen steder før. Denne første kuppelformede bålstue har igennem mange månederne, siden januar 2014, vist sig at tiltrække opmærksomhed fra medier og mennesker fra hele landet, og mange har oplevet maden i den tidsløse atmosfære i det unikke bålrum."
- Jørgen, Jonnes.dk